Pages

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Meidän häät, part 3

Häitä edeltävänä tortaina teimme paasojen ja bestmanien voimin vielä viimeisiä koristeita.


Perjantai päivä menikin juhlapaikan koristelemisessa. 

Tässä kuvia koristeluista.Ostimme Lohikarista ison liitutaulun, johon teimme istumajärjestyksen.
 Tässä ihanat tuolihuput! Juhlapaikalla oli tosiaan kamalat tuolit, eikä kaikille olisi riittänyt edes samanlaisia tuoleja. Tuolihuppuihin investointi oli hyvä päätös. Suosittelen!Pallot ostettiin Ikeasta.Hääohjelmaan kuului myös bingo :) Toisella puolella oli hääohjelma sekä menu. Nimesimme pöydät sanan rakkaus eri kielien käännöksiin. 
Kaitaliinana on Sinellistä ostettu kuitusilkki. 


Ihanat Pukka-teet ja Ikea-kynät!


Nimilaput olivat joutsen-origameja. Pakko mainita, että bestmanit taittelivat origamit!Kauniit kyntteliköt toivat juhlavuutta tilaan! 

-Jonna

Kuvat: Jussi Rekiaro

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kauniit pöytäkoristeet!Ihana harmonia väreissäkin. Just tuon tyyppistä olen itsekin ajatellut. Onnea vielä hääparille!

  Sulle Jonna olisi pari kysymystä, jos ei hirveästi olisi vaivaa. Nimittäin opiskeluista. Ajattelin itse hakea tämän kevään haussa kotitalousopettajan koulutukseen Helsingin yliopistoon. Oletko viihtynyt ja tuntuuko homma kivalta? Ja minkä tyyppistä opiskelu on siellä? Käytännönläheistä vai teoreettista? Kiitos paljon jo etukäteen jos ehtisit vastata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Ei tietenkään, oon tykänny ja viihtyny tosi hyvin koulussa. Orientoiva harjoittelu loppui juuri ja opeksi haluun vieläkin, eli oma homma on! Meillä on käytäntöä niin ruoanlaittosta pyykinpesuun. Ensimmäisen kahden vuoden aikana tulee melkein kaikki käytännön kurssit. Opintoihin kuuluu myöskin tietysti teoriaa, koska yliopistossa ollaan. Näin alkuun kuitenkin käytännön kurssit on kivasti tasapainottanut luentoja. Suosittelen kyllä tosi paljon tätä!! Onnea ja tsemppiä Vakava- ja soveltuvuuskokeisiin! Toivottavasti vastauksista oli edes jotain hyötyä! :)

   Poista
  2. Vautsi, kiitos paljon!

   Opiskelu kuulostaa just mulle sopivalta, en jaksaisi pelkkää teoriaa kovinkaan pitkään. Ihanaa, että säkin oot tykännyt. Menenkin tästä suoraan nyt yliopistohaun sivuille ja toivon mukaan pääsen kouluun. :)

   Kiitos vielä tosi paljon, selvesit mun ajatuksia todella paljon!

   T. Janna

   Poista
 2. Ihanan näköistä, ootte saaneet todella kauniiksi laaksolahden monarin, meilläkin siellä talvihäät 10kk päästä :) Kyselisinkin mistä olet hankkinut nuo tuolihuput? itsekkin olin ajatellut hankkia sinne tuolihuput...

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin ihanalta ja kauniilta! Ite mietin kans noita tuolihuppuja kun ne on niin upean näköset!! Mutta meillä sattui olemaat tuolit niin kauniit ettei voinu tuolihuppuja tilata :( Mutta toi teijän värimaailma on ihana :))

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköset häät teillä oli!!!!
  Vähän kiva ja hieno idea toi liitutaulu pöytäjärjestys. Miten ootte saanu sen tehtyä noin siististi! Musta liitutaululle on niin vaikee kirjottaa että tulis selkeetä :D vautsi!! Ja vähä IHANA idea toi pöytien nimet!!! Miten te ne keksitte? Ite vai oliko idea jostain lehdestä tai jotain?? Niiiiiin kauniit noi taulut ja tekstit ja fontit. Ja hauskat origamit! Vähänkö teidän bestmaneilla on hyvä käsiala miehiks! :D
  Oliks toi paasot muuten joku inside nimitys vai kirjotusmoka :D ?

  t:Häähullu

  VastaaPoista