Pages

maanantai 8. lokakuuta 2012

Hääpuku - check!

Otsikko kertookin jo kaiken olennaisen.
Hääpuku on ostettu.

Se löytyi naimisiin.infon hääkirppikseltä. Kävin sovittamassa sitä ja se oli ihana (ja on edelleen!). Kauan pähkäilin kuitenkin, että ostanko vai enkö. Halusin sen, mutta lopullisen päätösten tekeminen on hankalaa. Nyt ei sitten enää kattella muita mekkoja ollenkaan! 

Kuvia tulee myöhemmin siitä.

Mukana ei tullut alushametta, joten se pitää vielä ostaa. Olen myös ajatellut ostaa pukuun jonkun vyön, jossa on jotain kimallusta. Ajattelin ostaa noi jostain nettikaupasta esimerkiksi www.jenjenhouse.com. Hunnun myös olen ajatellut tilata tuolta. Noin on niiin paljon halvempia kuin jostain morsiusliikkeestä Suomesta.


Karkkibuffet-ideoita lopuksi :)
-Jonna3 kommenttia:

 1. Suomen kielen kielioppikurssi voisi olla tarpeen...
  "Myös olen" kirjoitetaan kyllä yleensä "olen myös"

  Ei muuta :)

  VastaaPoista
 2. Ööö et kai nyt tänne laita kuvia hääpuvusta? eihän sulhanen saa sitä nähä ennen ku kirkossa? tai en tiedä eikö teitä sitten kiinnosta mitkään hääperinteet, mutta itsellä ei tulis kuuloonkaan näyttää pukua miehelle ennen h-hetkeä.. siinähän se idea just on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jenniina! Mietinkin juuri tuota samaa asiaa. Valokuvat otetaan ennen kirkkoa, joten kyllä sulhanen taitaa nähdä hääpuvun ennen h-hetkeä. Puvusta tulee kuvat varmaankin vasta häiden jälkeen. Ja kyllä meitä kiinnostaa jotkun hääperinteet ;)

   Poista