Pages

tiistai 25. syyskuuta 2012

Pala aurinkoa

Tänään monta tuntia sateessa seisseenä kooten kranaatinheitintä yhä uudelleen ja sen jälkeen 70-luvun homekomppanian eltaantunutta sisäilmaa nauttineena, vain pala aurinkoa voi pelastaa. Tämä nautinto on tarjolla kuitenkin vasta helmikuun alussa, jolloin suuntaamme häämatkalle kuumankosteaan Gambiaan.


Valinta oli lopulta helppo. Kauniimman puoliskon opiskelujen johdosta matka saa kestää vain viikon verran (vaikkakin jo viikko keskitalvella jossain päiväntasaajan tiennoilla kuullostaa jokaisen perusvirtasen unelmalta). Euroopasta matkakohteita ei oikein löydetty. Espanjassakin mittarit näyttävät pahasti alle 20 asteen. Toisaalta lennot Jenkkeihin tai Aasian ovat jo itsessään uuvuttavan pitkiä. Siihen vielä tiskitarjouksena parin päivä jetlagit. 

Gambian ja Kap Verden välillä käytiin vielä lopuusa vääntöä, mutta lopulta mannervaltion paremmat aktiviteettivalikoimat kirivät kärkeen. Siispä helmikuussa tarjolla hellettä, hyvää ruokaa sekä melontaa ja apinoita. Mikä parasta matkaseura on taatusti parasta mahdollista. Tuskin upea hotelli, pitkä ranta ja täysihoitokaan pystyvät lomaa pilaamaan. 


3 kommenttia:

 1. Varmasti hyvä valinta. Mekin mietittiin Kap Verdeä hyvin pitkään. Tultiin lopulta siihen tulokseen, että siellä olisi tullut aika pitkäksi ;) ! Linkitin blogisi, joten kiitos paljon viestistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Olen itse päässyt käymään aikaisemmin Afrikassa, Ghanassa. Mantere tarjoaa varmasti joka päivälle uutta nähtävää! Kiitos itsellesi. :)

   Poista
 2. Voi kuulostaa niin upealta, nauttikaa teijän matkasta! <3

  VastaaPoista