Pages

maanantai 3. syyskuuta 2012

Hääpuvun metsästystä

Häiden suunnittelu on ihanaa. Hääpukujen kokeilu on vielä ihanampaa.

Olen käynyt sovittamassa muutamassa eri liikkeessä mekkoja. Yksi on ylitse muiden.

kuva täältäMekko on Blue by Enzoani Dabra ja hintaa 1400e. Se on liian paljon mekosta, jota pitää vain yhden päivän.

Siinä tuhoutui juuri unelma täydellisestä hääpuvusta.

Sitten tajusin, että voisinhan kysyä jos joku ompelija tms voisi tehdä minulle tuon mekon mittatilaustyönä.
Löysin netista verkkokaupan nimeltään ostoX, jossa on mahdollisuus teettää unelmiensa hääpuku. Lähetin tästä mekosta kuvia ja vastaus tuli nopeasti, että hinta mekolle olisi 380e!

Uskallanko tilata tätä mekkoa? 

Sillä vaivaan siis päätäni seuraavat päivät.

Ensimmäinen hääpainajainen on nyt koettu. Yritin epätoivoisesti laittaa Alepan pimeässä vessassa hiuksiani, kun en ollut kampaajaa varannut. Kaasotkin olivat kadoksissa :D

4 kommenttia:

 1. En kyllä lähtis mitään kiina pukua tilaamaan. Tai varaa sitten aikaa ja rahaa sen verran, että kerkiät etsimään uuden puvun. Sieltä kun saattaa tulla ihan mitä tahansa. Kaveri juuri korjaili yhtä Kiina pukua, jossa oli käytetty perinteisen tyllin sijasta jotain hyttysverkon näköstä ja pitsit oli leikelty vähän sinne päin ja läiskitty miten sattui. No eipä se puku maksanut kuin 140e, mutta oli se kyllä helvetin rumakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Harmi, että noin on käyny. Juuri tuota pelkään, saa nähdä rohkenenko tilata. Jos mekko onnistuisi säästäisin pitkän pennin. On tuttuja kenellä on tilatut puvut ollut hyviä..
   Vielä max parisen viikkoa aikaa pohtia, sitten pakko tehdä jo päätös :)

   Poista
 2. Toi mekko on niin kaunis! Ite tiiän kans ton mekon valitsemisen tuskan ja ilon nyt kun munki pitää se valita. Uskon että sun mekko näyttää päälläs tosi ihanalta :)

  VastaaPoista
 3. Samaisesta puvusta tuli myös oma suosikkini mutta hinta oli liian kova minullekin. Kävin sitten ostamassa Lahden Glamourista edullisemmin!
  Sain Helsingin liikkeestä 1400€ hinnan, mutta näköjään kannatti käydä kysäsemässä muualtakin. Dabraa tais myydä Lahti ja Seinäjoki!

  VastaaPoista